Jazyk, měna a výběr vzdálenosti

Rome2Rio je v současnosti k dispozici ve 24 jazycích: angličtina, francouzština, italština, němčina, portugalština, ruština, španělština, polština, nizozemština, švédština, dánština, norština, japonština, korejština, thajština, zjednodušená čínština, rumunština, malajština, čeština, maďarština, řečtina, finština, slovenština a chorvatština.


Ceny dopravy můžete zobrazit ve 43 hlavních měnách. Na výběr máte ze dvou formátů času (12hodinový a 24hodinový) a vzdálenosti na vaší cestě můžete měřit v kilometrech nebo mílích. Všechny možnosti si otevřete klepnutím na ikonu glóbusu v pravém horním rohu stránky s výsledky vyhledávání dopravy.



Rome2Rio je v současnosti k dispozici v osmi jazycích: angličtina, francouzština, italština, němčina, portugalština, ruština, španělština a polština.


Ceny dopravy můžete zobrazit ve 43 hlavních měnách. Na výběr máte ze dvou formátů času (12hodinový a 24hodinový) a vzdálenosti na vaší cestě můžete měřit v kilometrech nebo mílích. Všechny možnosti otevřete klepnutím na položku „Více“ v pravém dolním rohu stránky s výsledky vyhledávání dopravy.


Byla tato odpověď užitečná? Ano Ne

Send feedback
Je nám líto, že jsme vám nemohli pomoci. Pomozte nám zlepšit tento článek a napište nám zpětnou vazbu.