Val av språk, valuta och distans

Rome2Rio är för närvarande tillgängligt på åtta språk: engelska, franska, italienska, tyska, portugisiska, ryska, spanska och polska, svenska, norsk, dansk och nederlands.

Du kan se transportpriser i 43 stora valutor, välja mellan två tidsformat (12 timmar och 24 timmar) och välja antingen kilometer eller mil för att se din resas information. Dessa alternativ kan hittas genom att klicka på på jordglobsikonen i det övre högra hörnet på vår sida för transportsökresultat.

Rome2Rio är för närvarande tillgängligt på åtta språk: engelska, franska, italienska, tyska, portugisiska, ryska, spanska och polska, svenska, norsk, dansk och nederlands.

Du kan se transportpriser i 43 stora valutor, välja mellan två tidsformat (12 timmar och 24 timmar) och välja antingen kilometer eller mil för att se din resas information. Dessa alternativ kan hittas genom att trycka på ”Mer” i det nedre högra hörnet på vår sida för transportsökresultat.