Kan Rome2Rio planlægge min rejse for mig?

Rome2Rio er ikke et rejsebureau. Den gode nyhed er, at Rome2Rio er en selvstændig platform, der er skabt til at hjælpe dig med at finde den bedste måde at komme fra A til B på.

Vi har designet Rome2Rio til at være super brugervenlig – du behøver ikke at være rejseekspert for at bruge den! Det betyder, at vores supportteam ikke står til rådighed til at planlægge din rejse.

Et godt sted at starte rejseplanlægningen er ved at se på, hvordan man søger med Rome2Rio.

Har du stadig spørgsmål? Kontakt os, så hjælper vi med glæde.