Opret en konto

Du skal oprette en konto, hvis du vil gemme din rejseplan ved hjælp af vores Rejseplanlægning og fortsætte planlægningen på en hvilken som helst enhed hvor som helst*.

*I øjeblikket kun tilgængelig på desktop- og mobilbrowsere - den er endnu ikke tilgængelig på vores smartphone-apps.

Sådan gør du:

1. Klik på knappen Gem rejse øverst til højre på skærmen eller klik Log ind
  2. Vælg enten at logge ind med en Google- eller en Apple-konto
  3. Når du planlægger dine ture, gemmes de på din konto og kan tilgås fra en hvilken som helst enhed, når du logger ind
  1. Tryk på knappen Gem rejse eller tryk på fanen Profil på værktøjslinjen nederst på skærmen
  2. Vælg enten at logge ind med en Google- eller en Apple-konto
  3. Når du planlægger dine ture, gemmes de på din konto og kan tilgås fra en hvilken som helst enhed, når du logger ind