Hoteloplevelse (mobil)

Rome2Rios nye hoteloplevelse er nu officielt live. Dette vil give brugerne mulighed for at søge efter overnatningsmuligheder, samtidig med at de undersøger turmulighederne.

Hvad har ændret sig?

Overnatningsmuligheder vises nu, når du ser resuméet af din rejse, og her vil du se relevante resultater baseret på din endelige destination.

Vi tilbyder også en mere dybdegående søgning på overnatningsmuligheder, som du kan finde ved først at foretage en transportsøgning og derefter klikke på 'Hoteller' nederst på skærmen. Der er også yderligere søgefiltre, som kan hjælpe med at forenkle din søgning.

Hvis du foretrækker at søge efter hoteller efter en bestemt destination, så anbefaler vi at prøver vores interaktive kortvisning, som du finder ved at klikke på knappen Kort.

Dette giver brugerne mulighed for at undersøge og vælge forskellige overnatningsmuligheder direkte fra vores interaktive kort. Når du har fundet den perfekte mulighed, kan du trykke på 'Vis', som sender dig videre til vores hotelbookingpartner, så du kan gennemføre din reservation.

Hvem samarbejder vi med?

Alle vores hotelresultater kommer direkte fra vores samarbejdspartnere Booking.com og Expedia.

Hvem kontakter jeg, hvis jeg skal annullere min booking?

Da Rome2Rio ikke er en hotelbookingudbyder, kan vi ikke arrangere refusion eller ændring af datoer. Disse anmodninger kan kun håndteres af den hoteludbyder, som reservationen blev foretaget igennem. For at finde disse oplysninger, skal du blot tjekke din hotelbookingbekræftelse og kontakte den udbyder, der er anført der.