Hvorfor får jeg ikke noen resultater når jeg søker etter en billett?

Roma2Rio tilbyr et stort utvalg av billetter for reiser over hele verden. Bilettresultatene våre kommer fra en rekke nøkkelpartnere som Omio, Flixbus og Skyscanner. Selv om vi tilbyr et stort utvalg billetter via bilettpartnerne våre, så er det noen ruter og reiser vi ikke tilbyr booking for.

Det er generelt fire årsaker til at ditt søk for billetter på Roma2Rio ikke ga noen resultater.

En enkel måte å finne ut om vi tilbyr billetter til reisen din, er å velge din foretrukne transportmåte i søkeresultatene dine. Hvis et alternativ for «finne biletter» eller «velg» vises i tidsplanen, betyr dette at biletter er tilgjengelige for kjøp. Hvis det ikke vises noen alternativ i tidsplanen, betyr det at Roma2 Roma2Rio ikke tilbyr billetter for denne reisen, og at du bestille disse direkte hos operatøren.

Hvis du ikke mottar noen resultater for en rute vi tilbyr billetter for, anbefaler vi at du endrer reisedatoene dine, du søker kanskje for langt frem i tid. Vær også oppmerksom på at noen ruter er sesongbaserte og at de ikke er tilgjengelig hele året. Vi vil varsle deg om dette i søkresultatene.