Hvorfor får jeg ikke nogen resultater, når jeg søger efter en billet?

Rome2Rio tilbyder et stort udvalg af billetter til rejser over hele verden. Vores billetresultater kommer fra en række nøglepartnere som fx Omio, Flixbus og Skyscanner. Til trods for, at vi tilbyder et stort udvalg af billetter via vores billetpartnere, så vil der stadig være ruter og rejser, som vi ikke kan tilbyde booking af.

Der er generelt fire grunde til, at din søgning efter billetter på Rome2Rio ikke gav nogen resultater.

Du kan nemt se om vi tilbyder billetter til din rejse ved simpelthen at vælge din foretrukne transportform blandt dine søgeresultater. Hvis en af følgende muligheder vises i tidsplanen: 'find billet' eller 'vælg', betyder det, at det er muligt at købe billetter. Hvis der ikke vises nogen valgmulighed i tidsplanen, så betyder det, at Rome2Rio ikke tilbyder billetter til rejsen, og at du skal booke direkte hos selskabet.

Hvis du ikke fik nogen resultater på en rute, vi tilbyder billetter til, anbefaler vi, at du ændrer dine rejsedatoer, da det er muligt du kigger for langt ud i fremtiden. Vær også opmærksom på, at nogle ruter er sæsonbestemte og ikke er i drift hele året, men vi vil underrette dig om dette i dine søgeresultater.