Gi tilbakemelding

Rapporter et problem

Hvis du finner en rute eller tjeneste på Rome2Rio som er unøyaktig, vil vi definitivt gjerne få informasjon om det! For å rapportere et problem som et rutings- eller prisproblem, send oss en e-post på feedback@rome2rio.com og fortell oss:

• Opprinnelse og destinasjon
  • Transportmetode og selskap
  • Hva skal oppdateres (inkludert eventuelle skjermbilder)

Teamet vårt ser på hver rapport, søker å løse eventuelle problemer og presserende problemer prioriteres etter behov. Tilbakemeldingen din bidrar til å forbedre Rome2Rio for alle – vi setter stor pris på at du tar deg tid til å kontakte oss.

Foreslå en ny funksjon

Vi jobber alltid med måter å forbedre oss på, for å foreslå noe som du ønsker å se på Rome2Rio, send oss en e-post på feedback@rome2rio.com og fortell oss:

• Ideen din og hvordan den vil forbedre Roma2Rio
  • Hva bruker du Roma2Rome til på nettleseren (stasjonær eller mobil) eller via app

Tilbakmeldingen din hjelper deg oss med å forbedre Roma2Rio for alle. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å kontakte oss.