Sådan finder du billetter gennem Rome2Rio

Rome2Rio tilbyder en række rejser, så du kan nå frem til din destination. Vi sælger ikke billetter direkte, men vi sætter dig i direkte forbindelse med betroede bookingpartnere, så du kan købe billetter.

Vi giver dig den information, du har brug for – f.eks. tidsplaner, selskabsoplysninger og priser, så du kan afgøre, hvilke(n) mulighed(er), der er bedst for dig. Hvis du ønsker at købe en billet, så sætter vi dig i direkte forbindelse med bookingpartnere.

Fordi vi har en stadigt voksende liste over bookingpartnere, der melder sig under fanerne hos Rome2Rio, kan vi nu tilbyde billetmuligheder til flere ruter end nogensinde før.

På denne side

Hvordan ved jeg, om der billetter at få til min rejse?

Alle billetter, der vises på Rome2Rio kommer direkte fra vores nøglepartnere. Hvis vi har billetter til din rejse, vil disse blive vist på følgende måder:

• Vælg en billetmulighed direkte fra tidsplanen, hvorefter du sendes videre til en af vores billetpartnere, så du kan gennemføre din booking.

• Muligheden 'Find billetter' vil være tilgængelig lige over tidsplanen. Når du klikker på denne mulighed, kommer du til en ny side, hvor du kan vælge en billet baseret på din foretrukne afgangsdato og -tid.

Alle billetter, der vises på Rome2Rio kommer direkte fra vores nøglepartnere. Hvis vi har billetter til din rejse, vil disse blive vist på følgende måder:

• Du vil kunne trykke på ‘Vælg’ direkte fra tidsplanen. Du vil derefter blive sendt videre til en af vores billetpartnere, så du kan gennemføre din booking.

• Muligheden 'Vælg datoer' vil være tilgængelig over tidsplanen. Når du trykker på denne mulighed, vil du blive bedt om at bekræfte dine datoer, før du sendes videre til en ny side, hvor du kan vælge og booke dine billetter.

Hvad sker der, hvis Rome2Rio ikke udbyder billetter?

Hvis ingen af ovenstående muligheder vises, betyder det, at vi ikke billetter til den pågældende rute. Vi anbefaler, at du kontakter transportselskabet og booker direkte hos dem, eller i nogle tilfælde at du køber billet på stationen eller ombord. Selskabernes kontaktoplysninger finder du ved at scrolle ned til, hvor tidsplanen slutter.

Hvis ingen af ovenstående muligheder vises, betyder det, at vi ikke billetter til den pågældende rute. Vi anbefaler, at du kontakter transportselskabet og booker direkte hos dem, eller i nogle tilfælde at du køber billet på stationen eller ombord. Selskabernes kontaktoplysninger finder du ved at scrolle ned til, hvor tidsplanen slutter.

Rome2Rio er en søgemaskine, der giver information og muligheder for rejseplanlægning. Den faciliterer ikke bookinger eller transaktioner direkte