Hvordan finne biletter hos Rome2Rio

Roma2Rio tilbyr en rekke reiser til destinasjonen din. Vi selger ikke billetter direkte, men vi kobler deg til pålitelige bestillingspartnere som du kan kjøpe billetter fra.

Vi gir deg den informasjonen du trenger – som timeplaner, operatørdetaljer og priser så du kan bestemme hvilket alternativ som er best for deg. Hvis du ønsker å kjøpe en billett vil vi koble deg direkte med bookingpartnere.

Med en stadig voksende liste over bestillingspartnere som vi samarbeider med, tilbyr Rome2Rio nå billettalternativer til flere ruter enn noen gang.

På denne siden

Hvordan vet jeg om det finnes tilgjengelige billetter for reisen min?

Billetter som vises på Roma2Rio kommer direkte fra våre viktigste billettpartnere. Hvis vi har billetter tilgjengelig for reisen din, vil disse bli vist på følgende måter:

• Velg et billettalternativ direkte fra timeplanen så vil du bli overført til en av våre billettpartnere for å fullføre bestillingen din.

• Et alternativ for å «finne billetter» vil være tilgjengelig like over timeplanen. Når du klikker på dette alternativet, kommer du til en ny side der du kan velge en billett basert på din foretrukne avreisedato og -tidspunkt.

Billetter som vises på Roma2Rio kommer direkte fra våre viktigste billettpartnere. Hvis vi har billetter tilgjengelig for reisen din, vil disse bli vist på følgende måter:
  • Du kan trykke på «Velg» direkte fra timeplanen. Du vil deretter bli overført til en av våre billettpartnere for å fullføre bestillingen din.

• Et alternativ for å «velge datoer» vil være tilgjengelig over rutetabellen. Når du trykker på dette alternativet vil det be deg om å bekrefte datoene dine før du overføres til en ny side hvor du vil kunne velge og bestille billettene dine.

Hva skjer hvis Roma2Rio ikke tilbyr billetter?

Hvis ingen av alternativene ovenfor vises, betyr det at vi ikke har noen tilgjengelige billetter for ruten. Vi anbefaler at du kontakter transportoperatøren og bestiller direkte hos dem. Du kan i noen tilfeller også kjøpe på stasjonen eller om bord. Operatørens kontaktdetaljer finner du ved å bla ned forbi planen.

Hvis ingen av alternativene ovenfor vises, betyr det at vi ikke har noen tilgjengelige billetter for ruten. Vi anbefaler at du kontakter transportoperatøren og bestiller direkte hos dem. Du kan i noen tilfeller også kjøpe på stasjonen eller om bord. Operatørens kontaktdetaljer finner du ved å bla ned forbi planen.

Roma2Rio er en søkemotor som gir informasjon og alternativer for reiseplanlegging. Den behandler ikke bestillinger eller transaksjoner direkte