Hur du hittar biljetter via Rome2Rio

Rome2Rio erbjuder en rad resor för att komma till din destination. Vi säljer inte biljetter direkt men vi ansluter dig direkt till betrodda bokningspartners för att köpa biljetter.

Vi ger dig den information du behöver – som scheman, operatörsinformation och priser för att bestämma vilka alternativ som är bäst för dig. Om du vill köpa en biljett kommer vi att ansluta dig direkt till bokningspartners.

Med en ständigt växande lista över bokningspartners som ansluter sig erbjuder Rome2Rio nu biljettalternativ till fler rutter än någonsin tidigare.

På denna sida

Hur vet jag om det finns biljetter tillgängliga för min resa?

Alla biljetter som visas på Rome2Rio kommer direkt från våra primära biljettpartners. Om vi har biljetter tillgängliga för din resa kommer dessa att visas på följande sätt:

• Välj ett biljettalternativ direkt från schemat där du kommer att överföras till en av våra biljettpartners för att slutföra din bokning.

• Ett alternativ för att ”Hitta biljetter” kommer att vara tillgängligt precis ovanför schemat. När du klickar på detta alternativ tar det dig till en ny sida där du kan välja en biljett baserat på ditt föredragna avresedatum och -tid.
Alla biljetter som visas på Rome2Rio kommer direkt från våra primära biljettpartners. Om vi har biljetter tillgängliga för din resa kommer dessa att visas på följande sätt:
  • Du kommer att kunna trycka på ”välj” direkt från schemat. Du kommer sedan att överföras till en av våra biljettpartners för att slutföra din bokning.

• Ett alternativ för att ”Välja datum” kommer att vara tillgängligt ovanför tidtabellen. När du trycker på detta alternativ kommer det att be dig att bekräfta dina datum innan du överför dig till en ny sida där du kommer att kunna välja och boka dina biljetter.

Vad händer om Rome2Rio inte erbjuder biljetter?

Om inget av alternativen ovan visas innebär det att vi inte har några biljetter tillgängliga för rutten. Vi rekommenderar att du kontaktar transportoperatören och bokar direkt med dem eller i vissa fall köper på stationen eller ombord. Operatörernas kontaktuppgifter kan hittas genom att rulla nedåt förbi schemat.

Om inget av alternativen ovan visas innebär det att vi inte har några biljetter tillgängliga för rutten. Vi rekommenderar att du kontaktar transportoperatören och bokar direkt med dem eller i vissa fall köper på stationen eller ombord. Operatörernas kontaktuppgifter kan hittas genom att rulla nedåt förbi schemat.

Rome2Rio är en sökmotor som ger information och alternativ för reseplanering. Det underlättar inte direkt bokningar eller transaktioner