Sådan søger du med Rome2Rio

Rome2Rio er en global rejsesøgemaskine, der forenkler rejseplanlægning. Vi tilbyder prisoverslag, rejsevarighed og bookingoplysninger fra over 5.000 virksomheder i 160+ lande. Find ud af, hvordan du bruger Rome2Rio til at lette rejseplanlægningen.

Har du brug for hjælp til at gemme din rejse og sammensætte din rejseplan? Tjek vores Rejseplanlægning.

1. Besøg Rome2Rio i en hvilken som helst browser, på en hvilken som helst enhed
  2. Indtast, hvor du rejser fra, og hvor du ønsker at rejse hen, i tekstfelterne og klik Se alle muligheder
    • Du kan indtaste et hvilket som helst sted i disse felter, herunder:
      • Lande, storbyer, byer eller landsbyer
      • Specifik adresse, vartegn, stationer og lufthavne/lufthavnskoder

3. På næste side ser du de tilgængelige rejsemuligheder. Hver mulighed vil omfatte transportform(er) (A), samlet rejsetid (B) og prisskøn (C) for din rejse.

4. Klik på din valgte transportform, og du bliver sendt videre til tidsplanssiden
  5. Her kan du vælge din rejsedato, antal passagerer (D) og se oplysninger om transportselskaber (E)

6. Rome2Rio tilbyder også mulighed for at finde overnatning (F), billeje (G) og for at booke transport til lufthavnen (H)*

7. Besøg Rome2Rio i en hvilken som helst browser, på en hvilken som helst enhed
  8. Indtast, hvor du rejser fra, og hvor du ønsker at rejse hen, i tekstfelterne og klik Se alle muligheder
    • Du kan indtaste et hvilket som helst sted i disse felter, herunder:
      • Lande, storbyer, byer eller landsbyer
      • Specifik adresse, vartegn, stationer og lufthavne/lufthavnskoder

9. På næste side ser du de tilgængelige rejsemuligheder. Hver mulighed vil omfatte transportform(er) (A), samlet rejsetid (B) og prisskøn (C) for din rejse.

10. Tryk på din valgte transportform, og du bliver sendt videre til tidsplanssiden
  11. Her kan du vælge din rejsedato, antal passagerer (D) og se oplysninger om transportselskaber (E)

12. Rome2Rio tilbyder også mulighed for at finde overnatning (F), billeje (G) og for at booke transport til lufthavnen (H)*

* Bemærk venligst, at ikke alle muligheder vil være tilgængelige for hver eneste rejse.