Giv feedback

Anmeld et problem

Hvis du finder en rute eller en tjeneste på Rome2Rio, der er forkert, vil vi helt sikkert gerne have det at vide!

For at anmelde et problem med en forbindelse eller en prissætning, skal du kontakte os på feedback@rome2rio.com og fortælle os:

• Startsted og destination
  • Transportform og virksomhed
  • Hvad skal der opdateres (herunder eventuelle skærmbilleder, hvis du har nogle)

Vores team undersøger hver enkelt rapport, forsøger at løse eventuelle problemer, og presserende problemer prioriteres efter behov.

Din feedback hjælper med at forbedre Rome2Rio for alle – vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at kontakte os.

Foreslå en ny funktion

Vi arbejder altid på at forbedre os. Hvis du vil foreslå noget, du gerne vil se på Rome2Rio, skal du kontakte os på feedback@rome2rio.com og fortælle os:

• Din idé og hvordan den forbedrer Rome2Rio
  • Hvad bruger du Rome2Rio på, webbrowser (desktop eller mobil) eller via appe

Din feedback hjælper med at forbedre Rome2Rio for alle – vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at kontakte os.