Bookinger og Rome2Rio

Rome2Rio er partnere med en række nøgleudbydere af bookinger. Dette giver os mulighed for at vise billetmuligheder for talrige ruter og destinationer i hele verden. Vores billetudvalg for landtransport er stærkest i Europa og Nordamerika, men vi er begyndt at udvide til dele af Asien, Oceanien og Sydamerika, hvor flere muligheder bliver tilgængelige hver eneste dag. Angående fly så har vi global dækning, der giver os mulighed for at forbinde brugere fra overalt i verden.

Når du har fundet de rigtige billetter på Rome2Rio, sender vi dig videre til en af vores største billetpartnere, der hjælper med at gennemføre din booking. Det betyder, at Rome2Rio ikke har adgang til eller mulighed for at se bookinger eller betalinger, da dette gemmes direkte hos vores partnere.

Hvem er vores billetpartnere?

Vores største billetpartner er Omio, der forsyner Rome2Rio med bus- og togbilletter i Europa og Nordamerika. Vi samarbejder også med Flixbus og 12Go, der forsyner os med yderligere billetmuligheder for bus og tog i Europa, Amerika, Asien og Oceanien. Angående fly samarbejder vi med Skyscanner og GoToGate, der giver os mulighed for at tilbyde flybilletter over hele kloden.

Hvem kontakter jeg for at annullere min booking?

Da Rome2Rio ikke er en bookingudbyder, kan vi ikke arrangere refusion eller ændring af datoer. Disse anmodninger kan kun håndteres af den billetpartner, som bookingen blev foretaget igennem. For at finde disse oplysninger, skal du blot tjekke din bookingbekræftelse og kontakte den billetudbyder, der er anført der.