Näin teet haun Rome2Riolla

Rome2Rio on maailmanlaajuisen kattavuuden tarjoava matkahakukone, joka helpottaa matkojen suunnittelua. Tarjoamme arvioituja hintoja, matkan kestoaikoja ja varaustietoja yli 5 000 yritykseltä yli 160 maassa. Tutustu Rome2Rion tarjoamaan helppoon matkasuunnitteluun!

Etsitkö apua matkan tallentamiseen ja matkasuunnitelman laatimiseen? Tutustu matkasuunnittelun työkaluumme.

1. Vieraile Rome2Rion sivustolla millä tahansa selaimella ja millä tahansa laitteella
  2. Kirjoita lähtöpaikkasi ja määränpääsi tekstiruutuihin ja napsauta kohtaa Etsi
    • Voit syöttää näihin kenttiin minkä tahansa sijainnin:
      • Maat, kaupungit tai kylät
      • Katuosoitteet, maamerkit, asemat ja lentokentät/lentokenttäkoodit

3. Seuraavalla sivulla näet saatavilla olevat matkavaihtoehdot. Jokainen vaihtoehto sisältää kuljetustyypit (A), matkan kokonaiskeston (B) ja hinta-arviot (C).

4. Napsauta valitsemaasi kuljetustyyppiä, niin pääset aikataulusivulle
  5. Siellä voit valita matkapäivän ja matkustajien määrän (D) sekä tarkastella liikennöitsijän tietoja (E)

6. Rome2Rion kautta voi myös etsiä majoitusta (F), vuokrata auton (G) ja varata lentokenttien sukkulaliikenteen bussikuljetuksia*

1. Vieraile Rome2Rion sivustolla millä tahansa selaimella ja millä tahansa laitteella
  2. Kirjoita lähtöpaikkasi ja määränpääsi tekstikenttiin ja napsauta kohtaa **Hae**
    • Voit syöttää näihin kenttiin minkä tahansa sijainnin:
      • Maat, kaupungit tai kylät
      • Katuosoitteet, maamerkit, asemat ja lentokentät/lentokenttäkoodit

3. Seuraavalla sivulla näet saatavilla olevat matkavaihtoehdot. Jokainen vaihtoehto sisältää kuljetustyypit (A), matkan kokonaiskeston (B) ja hinta-arviot (C).

4. Napauta valitsemaasi kuljetustyyppiä, jolloin sinut siirretään aikataulusivulle
  5. Siellä voit valita matkapäivän ja matkustajien määrän (D) sekä tarkastella liikennöitsijän tietoja (E)
  6. Rome2Rion kautta voi myös etsiä majoitusta (F), vuokrata auton (G) ja varata lentokenttien sukkulaliikenteen bussikuljetuksia (H)*

* Ota huomioon, että kaikki vaihtoehdot eivät ole saatavilla joillekin reiteille.