Hvordan søke med Roma2Rio

Rome2Rio er en global reisesøkemotor som forenkler reiseplanleggingen. Vi gir estimerte priser, reisetid og bestillingsinformasjon fra over 5000 selskaper i mer enn 160 land. Oppdag hvordan du kan bruke Roma2Rio for enkel reiseplanlegging!

Leter du etter hjelp med å lagre turen din og bygge opp reiseruten din? Sjekk ut reiseplanleggeren vår.

• Besøk Rome2Rio i hvilken som helst nettleser, på hvilken som helst enhet
    • Skriv inn hvor du reiser fra og hvor du vil reise i tekstboksene og klikk på Søk
      • Du kan angi et hvilket som helst sted i disse feltene, inkludert:
        • Land, byer eller landsbyer
        • Spesifikk adresse, landemerker, stasjoner og flyplasser/flyplasskoder
    • På neste side vil du se tilgjengelige reisealternativer. Hvert alternativ vil inkludere transporttype(r) (A), total reisetid (B) og prisanslag (C) for reisen din.

• Klikk på valgt transporttype, og du vil bli tatt til planleggingssiden
    • Her kan du velge reisedato, antall passasjerer (D) og se transportoperatørdetaljer (E)

• Rome2Rio tilbyr også muligheten til å finne overnatting (F), leiebil (G) og bestille flybusser (H)*

• Besøk Rome2Rio i hvilken som helst nettleser, på hvilken som helst enhet
    • Skriv inn hvor du reiser fra og hvor du vil reise i tekstboksene og klikk på Søk
      • Du kan angi et hvilket som helst sted i disse feltene, inkludert:
        • Land, byer eller landsbyer
        • Spesifikk adresse, landemerker, stasjoner og flyplasser/flyplasskoder

• På neste side vil du se tilgjengelige reisealternativer. Hvert alternativ vil inkludere transporttype(r) (A), total reisetid (B) og prisanslag (C) for reisen din.

• Trykk på valgt transporttype, og du vil bli tatt til planleggingssidee
    • Her kan du velge reisedato, antall passasjerer (D) og se transportoperatørdetaljer (E)

• Rome2Rio tilbyr også muligheten til å finne overnatting (F), leiebil (G) og bestille flybusser (H)*

* Merk, ikke alle alternativer vil være tilgjengelige for hver reise.