Hur du söker med Rome2Rio

Rome2Rio är en global resesökmotor som förenklar reseplanering. Vi tillhandahåller estimerade priser, restider och bokningsinformation från över 5 000 företag i mer än 160 länder. Upptäck hur du använder Rome2Rio för enkel reseplanering!

Letar du efter hjälp med att spara din resa och bygga din resplan? Kolla in vår reseplanerare.

1. Besök Rome2Rio på vilken webbläsare som helst, på vilken enhet som helst
  2. Ange var du reser från och var du vill resa i textrutorna och klicka på Sök
    • Du kan ange vilken plats som helst i dessa fält, inklusive:
      • Länder, orter, städer, eller byar
      • Specifik adress, landmärken, stationer och flygplatser/flygplatskoder

3. På nästa sida kommer du att se de tillgängliga resealternativen. Varje alternativ kommer att inkludera transporttyp(er) (A), total restid (B) och prisberäkningar (C) för din resa.
  4. Klicka på din valda transporttyp så kommer du till schemasidan
  5. Här kan du välja ditt resedatum, antal passagerare (D) och visa information om transportoperatör (E)

6. Rome2Rio erbjuder också möjligheten att hitta boende (F), en hyrbil (G) och boka flygplatstransfer (H)*

7. Besök Rome2Rio på vilken webbläsare som helst, på vilken enhet som helst
  8. Ange var du reser från och var du vill resa i textrutorna och klicka på Sök

• Du kan ange vilken plats som helst i dessa fält, inklusive:
    • Länder, orter, städer, eller byar
    • Specifik adress, landmärken, stationer och flygplatser/flygplatskoder

• På nästa sida kommer du att se de tillgängliga resealternativen. Varje alternativ kommer att inkludera transporttyp(er) (A), total restid (B) och prisberäkningar (C) för din resa.

• Tryck på din valda transporttyp så kommer du till schemasidan
  • Här kan du välja ditt resedatum, antal passagerare (D) och visa information om transportoperatör (E)

• Rome2Rio erbjuder också möjligheten att hitta boende (F), en hyrbil (G) och boka flygplatstransfer (H)*

* Observera att inte alla alternativ kommer att vara tillgängliga för varje resa.