Reisplanner

Met Rome2Rio kunnen gebruikers vervoersopties bekijken van hun vertrekpunt naar hun bestemming. We hebben nu onze reisplanner geïntroduceerd met de mogelijkheid om je reis op te slaan en een reisroute tussen meerdere locaties te maken! Je kunt een account aanmaken, je hele reis opslaan en toegang krijgen via meerdere apparaten. * In dit artikel zullen we je alles laten zien wat je moet weten om onze reisplanner te gebruiken!

*Momenteel alleen beschikbaar op desktop- en mobiele webbrowsers. Het is nog niet beschikbaar in onze apps voor smartphones.

Op deze pagina:

Een account aanmaken

Als je je reis wilt opslaan en wilt blijven plannen op elk apparaat, waar dan ook, dan moet je een account aanmaken.

Je reis opslaan

1. Voer je vertrekpunt en bestemming in op onze startpagina en klik op Zoeken. Ga naar Hoe te zoeken met Rome2Rio voor meer informatie.
  2. Wanneer je het pictogram "  " ziet (bovenaan bij je zoekresultaten), kun je deze informatie opslaan voor later

Je opgeslagen reizen bekijken

1. Tik op het tabblad Reizen op de werkbalk onder aan je scherm
  1. Klik op de link voor “reisplanner” op de werkbalk boven aan je scherm

Een eerder opgeslagen reis verwijderen

1. Tik op het "  "-pictogram
  2. Tik op "Verwijderen"
  1. Beweeg de muis over de naam van de bestemming
  2. Klik op "x" [desktopafbeelding]

Opgeslagen reizen opnieuw rangschikken

1. Beweeg de muis over de naam van de bestemming
  2. Houd het " "-pictogram ingedrukt en sleep het naar een nieuwe positie
  1. Tik op het " "-pictogram
  2. Tik op "Opnieuw rangschikken"
  3. Houd het " "-pictogram ingedrukt en sleep het naar een nieuwe positie
  4. Of tik op de knop "Toegankelijkheid" in de rechterbovenhoek
  5. Gebruik de pijl-omhoog en de pijl-omlaag om je reizen opnieuw te rangschikken
  6. Selecteer de knop "Reis bijwerken" onderaan de pagina

Hotels verkennen

Wil je de hotelopties tijdens je reis verkennen? Je kunt nu de beschikbare accommodatie bekijken in het gebied dat je wilt bezoeken.

1. Tik op het " "-pictogram
  2. Tik op "Hotels verkennen"
  3. Je krijgt vervolgens een lijst met hotels te zien die beschikbaar zijn in de buurt van je bestemming
  4. Tik op "Deal bekijken" om naar de website van onze boekingspartner te gaan om je reservering te voltooien