Een account aanmaken

Je moet een account aanmaken als je je reisschema wilt opslaan met onze reisplanner en als je wilt blijven plannen op elk apparaat, waar dan ook*.

*Momenteel alleen beschikbaar op desktop- en mobiele webbrowsers. Het is nog niet beschikbaar in onze apps voor smartphones.

Hier lees je hoe:

1. Klik op de knop Reis opslaan rechtsboven in het scherm of klik op Aanmelden
  2. Kies om je aan te melden met een Google- of Apple-account
  3. Wanneer je je reizen plant, worden ze nu opgeslagen in je account en zijn ze toegankelijk vanaf elk apparaat wanneer je je aanmeldt
  1. Tik op de Reis opslaan-knop of tik op het tabblad Profiel dat je kunt vinden op de werkbalk onder aan je scherm
  2. Kies om je aan te melden met een Google- of Apple-account
  3. Wanneer je je reizen plant, worden ze nu opgeslagen in je account en zijn ze toegankelijk vanaf elk apparaat wanneer je je aanmeldt