Reseplanerare

Rome2Rio låter användare se transportalternativ från deras startpunkt till deras destination. Nu har vi introducerat vår reseplanerare med möjligheten att spara din resa och skapa en resplan mellan flera platser också! Du kan skapa ett konto, spara hela din resa och få tillgång till den mellan flera enheter.* I denna artikel kommer vi att gå igenom allt du behöver veta för att använda vår reseplanerare!

*För närvarande endast tillgängligt på webbläsare för datorer och mobila enheter – det är ännu inte tillgängligt på våra smartphone-appar

På denna sida:

Skapa ett konto

Om du vill spara din resa och fortsätta planera på vilken enhet som helst, var som helst måste du skapa ett konto.

Spara din resa

1. Ange din avreseplats och destination på vår hemsida och klicka på Sök. Se Hur du söker med Rome2Rio för mer information.
  2. När du ser ikonen "  " (som kommer att visas högst upp i dina sökresultat) kan du spara denna information till senare

Visa dina sparade resor

1. Tryck på fliken Resor i verktygsfältet längst ner på din skärm
  1. Klicka på länken “Reseplanerare” i verktygsfältet på toppen av din skärm

Ta bort en tidigare sparad resa

1. Tryck på ikonen " "
  2. Tryck på "Ta bort"
  1. Håll muspekaren över destinationsnamnet
  2. Klicka på "x" [skrivbordsbild]

Ordna om sparade resor

1. Håll muspekaren över destinationsnamnet
  2. Håll och dra ikonen " " till en ny position
  1. Tryck på ikonen " "
  2. Tryck på "Ordna om"
  3. Håll och dra ikonen " " till en ny position
  4. Eller tryck på Tillgänglighetsväxeln i det övre högra hörnet
  5. Använd upp- och nedpilarna för att omordna dina resor
  6. Välj knappen "Uppdatera resa" längst ner

Utforska hotell

Vill du utforska hotellalternativ längs din resa? Nu kan du se tillgängligt boende i det område du planerar att besöka.

1. Tryck på ikonen " "
  2. Tryck på "Utforska hotell"

3. Du kommer sedan att visas en lista över hotell tillgängliga nära din destination
  4. Tryck på "Visa erbjudande" för att navigera till vår bokningspartners webbplats för att slutföra din bokning