Reiseplanlegge

Rome2Rio lar brukere se transportalternativer fra opprinnelsen til destinasjonen. Nå har vi lansert vår reiseplanlegger med muligheten til å lagre turen din og opprette en reiserute mellom flere steder! Du kan opprette en konto, lagre hele reisen og få tilgang til den mellom flere enheter. * I denne artikkelen vil vi veilede deg gjennom alt du trenger å vite for å bruke reiseplanleggeren vår!

*For øyeblikket kun tilgjengelig på datamaskiner og mobilnettlesere – den er ikke tilgjengelig på smarttelefonappene våre ennåå

På denne siden:

Opprett en konto

Hvis du ønsker å lagre turen og fortsette å planlegge på en hvilken som helst enhet, hvor som helst, må du opprette en konto.

Lagre reisen din

1. Oppgi opprinnelsessted og destinasjon på hjemmesiden vår og klikk på Søk. Se Hvordan søke med Rome2Rio for mer informasjon.
  2. e Hvordan søke med Rome2Rio "  " (som vises øverst i søkeresultatene), kan du lagre denne informasjonen for senere bruk

Vis de lagrede turene dine

1. Trykk på Reiser-fanen på verktøylinjen nederst på skjermen
  1. Klikk på koblingen “Reiseplanlegger” på verktøylinjen øverst på skjermen

Fjerne en tidligere lagret reise

1. Trykk på " "-ikonet
  2. Trykk på "Fjern"
  1. Hold musepekeren over destinasjonsnavnet
  2. Klikk på "x" [desktop bilde]

Endre rekkefølge på lagrede reiser

1. Hold musepekeren over destinasjonsnavnet
  2. Hold nede og dra " "-ikonet til en ny posisjon
  1. Trykk på " "-ikonet
  2. Trykk på "Endre"
  3. Hold nede og dra " "-ikonet til en ny posisjon
  4. Eller trykk på Tilgjengelighet-knappen øverst til høyre
  5. Bruk opp- og ned-pilene for å endre rekkefølgen på reisene dine
  6. Velg "Oppdater tur" -knappen på bunnen

Utforske hoteller

Lyst til å utforske hotellalternativer under reisen? Du kan nå se tilgjengelige overnattingssteder i området du planlegger å besøke.

1. Trykk på " "-ikonet
  2. Trykk på "Utforsk hoteller"
  3. Du vil da bli vist en liste over tilgjengelige hoteller i nærheten av destinasjonen din
  4. Trykk på "Se tilbud" for å navigere til vår bestillingspartners nettsted for å fullføre reservasjonen din