Hotelervaring (mobiel)

De nieuwe hotelervaring van Rome2Rio is officieel live gegaan. Hiermee kunnen gebruikers tijd besparen door te zoeken naar accommodatieopties terwijl ze ook onderzoek doen naar een reis.

Wat is er gewijzigd?

Accommodatieopties worden nu weergegeven tijdens het bekijken van je reisoverzicht met relevante resultaten op basis van je eindbestemming.

We bieden ook een uitgebreidere zoekfunctie voor accommodatie. Deze kan worden gevonden door eerst een zoekopdracht voor vervoer uit te voeren en vervolgens te tikken op ""Hotels"" onder aan je scherm. Er zijn ook extra zoekfilters beschikbaar om je zoekopdracht te vereenvoudigen.

Als je liever zoekt naar hotels voor een specifieke bestemming, raden we je aan om onze interactieve kaartweergave te proberen. Deze is beschikbaar door te tikken op de knop ""kaart"".

Hiermee kunnen gebruikers verschillende opties voor accommodatie zoeken en selecteren op onze interactieve kaart. Zodra je de perfecte optie hebt gevonden, kun je op ‘Deal bekijken’. klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar onze partner voor hotelboekingen, zodat je je reservering kunt voltooien.

Met wie werken we samen?

Al onze hotelresultaten zijn rechtstreeks afkomstig van onze samenwerking met Booking.com en Expedia.

Met wie neem ik contact op als ik mijn boeking moet annuleren?

Aangezien Rome2Rio geen hotelprovider is, kunnen we geen restitutie regelen of datums wijzigen. Deze verzoeken kunnen alleen worden verwerkt door de hotelaanbieder via wie de boeking is gemaakt. Om deze informatie te vinden, controleer je de e-mail met de bevestiging van het hotel en neem je contact op met de aanbieder die daar wordt vermeld.