Hotellopplevelse (mobil)

Rome2Rios nye hotellopplevelse har offisielt gått live. Dette gjør at brukere vil spare tid ved å søke etter overnattingsalternativer mens de undersøker turen.

Hva er endret?

Overnattingsalternativer vil nå vises mens du ser på tursammendraget som tilbyr relevante resultater basert på sluttdestinasjonen din.

Vi tilbyr også et mer inngående overnattingssøk som du finner ved først å utføre et transportsøk og deretter trykke på «Hoteller» nederst på skjermen. Ekstra søkefiltre er også tilgjengelig for å forenkle søket.

Hvis du foretrekker å søke etter hoteller innenfor en bestemt destinasjon, anbefaler vi at du prøver vår interaktive kartvisning som er tilgjengelig ved å trykke på kartknappen.

Dette gjør det mulig for brukere å undersøke og velge ulike overnattingsalternativer direkte fra vårt interaktive kart. Når du har funnet det perfekte alternativet kan du trykke på «Se tilbud» som vil overføre deg til vår hotellbestillingspartner slik at du kan fullføre reservasjonen din.

Hvem samarbeider vi med?

Alle hotellene våre kommer direkte fra våre samarbeid med Booking.com og Expedia.

Hvem kontakter jeg hvis jeg må kansellere bestillingen min?

Siden Rome2Rio ikke er en hotelleverandør, kan vi ikke gi refusjoner eller gjøre datoendringer. Disse forespørslene kan bare håndteres av hotellleverandøren som bestillingen ble gjort gjennom. For å finne denne informasjonen, sjekk e-posten med hotellbestillingen din og kontakt billettleverandøren som er oppført der.