Hotellupplevelse (mobil)

Rome2Rios nya hotellupplevelse har officiellt gått live. Detta kommer att göra att användare kan spara tid genom att söka efter boendealternativ samtidigt som de undersöker resemålet.

Vad har ändrats?

Boendealternativ kommer nu att visas när du visar din reseöversikt som erbjuder relevanta resultat baserat på din slutdestination.

Vi erbjuder också en mer djupgående sökning av boende som kan hittas genom att först göra en transportsökning och sedan trycka på ”Hotell” längst ner på din skärm. Ytterligare sökfilter tillhandahålls också för att hjälpa till att förenkla din sökning.

Om du föredrar att söka efter hotell inom en viss destination rekommenderar vi att du provar vår interaktiva kartvy som är tillgänglig genom att trycka på kartknappen.

Detta gör att användare kan undersöka och välja olika boendealternativ direkt från vår interaktiva karta. När du har hittat det perfekta alternativet kan du sedan trycka på ‘ Visa erbjudande’ vilket kommer att överföra dig till vår hotellbokningspartner så att du kan slutföra din bokning.

Vem samarbetar vi med?

Alla våra hotellresultat kommer direkt från våra partnerskap med Booking.com och Expedia.

Vem kontaktar jag om jag behöver avboka min bokning?

Eftersom Rome2Rio inte är en bokningsleverantör kan vi inte ordna återbetalningar eller organisera datumändringar. Dessa förfrågningar kan endast hanteras av den hotelloperatör som bokningen gjordes genom. För att hitta denna information behöver du bara kontrollera din e-postbekräftelse och kontakta leverantören som anges där.