Pystyykö Rome2Rio löytämään sijaintini?

Jos olet tuntemattomassa paikassa, Rome2Rio voi määrittää sijaintisi ja antaa tarkat reittiohjeet määränpäähäsi.

Oman sijaintisi näkeminen selaimellasi

Selaimellasi on oletusasetuksena käytössä sijainnin määritys. Kun etsit tiettyä matkaa, selaimesi pyytää lupaa saada käyttää sijaintiasi. Jos olet poistanut sijaintipalvelut käytöstä selaimellasi, ne on helppo ottaa uudelleen käyttöön. Valitse selaimesi alla olevasta luettelosta ja noudata ohjeita:Chrome, Firefox, Safari ja Microsoft Edge.

Sijaintisi näkeminen iPhonella tai iPadilla

Sovellukselle on sallittava sijaintisi käyttö. Voit tehdä tämän puhelimesi asetusvalikossa: Asetukset -> Rome2Rio -> Sijainti -> Sovelluksen käytön aikana.

Sijaintisi löytäminen Android-puhelimella tai tabletilla

Sovellukselle on sallittava sijaintisi käyttö. Voit tehdä tämän puhelimesi asetusvalikossa: Asetukset -> Sovellukset -> Rome2Rio -> Oikeudet -> Sijaintiyhteys PÄÄLLÄ.