Kan Rome2Rio mijn locatie vinden?

Als je je op een onbekende plek bevindt, kan Rome2Rio je locatie vaststellen en een nauwkeurige routebeschrijving geven naar je bestemming.

Je locatie vinden met je browser

Geolocatie is standaard ingeschakeld in je browser. Bij het zoeken naar een reis vraagt je browser om toestemming voor toegang van je locatie.

Als je locatiediensten hebt uitgeschakeld in je browser, is het gemakkelijk om dit opnieuw te activeren. Selecteer je browser uit onderstaande lijst en volg de instructies: Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge.

Je locatie vinden met je iPhone of iPad

Je moet de app toegang geven tot je locatie. Je kunt dit doen via de instellingen op je telefoon: Instellingen -> Rome2Rio -> Locatie -> Tijdens gebruik van de app.

Je locatie vinden op je Android-telefoon of -tablet

Je moet de app toegang geven tot je locatie. Je kunt dit doen via instellingen op je telefoon: Instellingen -> Apps -> Rome2Rio -> Machtigingen -> Toegang tot locatie AAN.