Opprette en konto

Du må opprette en konto hvis du ønsker å lagre reiseruten din ved hjelp av reiseplanleggeren vår og for å fortsette å planlegge på en hvilken som helst enhet, hvor som helst*.

*For øyeblikket kun tilgjengelig på datamaskiner og mobilnettlesere – den er ikke tilgjengelig på smarttelefonappene våre ennåå.

Slik gjør du:

1) Klikk på Lagre reise-knappen øverst til høyre på skjermen eller klikk på Logg på

2) Velg enten å logge på med en Google- eller Apple-konto

1) Trykk på Lagre reise-knappen eller trykk på Profil-fanen på verktøylinjen nederst på skjermen

2) Velg å logge på med en Google- eller Apple-konto

Når du nå planlegger reisenee dine, lagres de i kontoen din og kan nås fra en hvilken som helst enhet når du logger på